Yritys ja yhteystiedot

Lännen Autokatsastus aloitti toimintansa perheyrityksenä vuodesta 1997 viiden henkilön voimin nyt meitä on 12 mukavaa ja rentoa ihmistä teitä palvelemaan.

Lännen Autokatsastuksen tavoitteena on tarjota katsastuspalveluja selkeänä vahvuutenaan erinomainen sijainti, viihtyisät odotustilat lasten leikkinurkkauksineen, asiakkaiden täsmällinen ja nopea palvelu, nykyaikainen tarkastuslaitteisto sekä erittäin korkealaatuinen ja luotettava työsuoritus miellyttävässä ilmapiirissä.

Avasimme 2015 uuden, tehokkailla laitteilla varustetun Raskaan Linjan asemamme saman kadun varteen entisiin Sisun/Vehon korjaamotiloihin Rengastie 21:een.  Näin pystymme palvelemaan kuorma- ja linja-autoilijoita kahdessa kohteessa.  Ilmoittautuminen tapahtuu ”vanhalla asemalla” Rengastie 46:ssa.

vuoden_yrittaja

Seinäjoen Vuoden yrittäjä 2012.

kahvipaikka

Tule nauttimaan hyvästä ja tuoreesta kahvista keksin kera!

peukku

Olemme asiakkaiden suosiossa ystävällisen ja joustavan palvelun ansiosta. Toimistossa saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa aukioloajan kaikkina tunteina.

tyollistaja

Seuraa meitä myös Facebookissa!

hiilijalanjalki

Kiinnitämme huomiota myös hiilijalanjälkeemme. Käytämme mahdollisimman paljon sähköä säästäviä ratkaisuja ja uusiomateriaaleja.

Tervetuloa katsastamaan – meillä on mukava käydä!

Panostamme palveluun

Made in Seinäjoki

Asiantuntevaa palvelua

Yhteystiedot

Lännen Autokatsastus Oy

Rengastie 46, 60120 Seinäjoki
Puh. (06) 4144 666

katsastus(a)lannelle.fi

Laskutus:

Verkkolaskuosoite (OVT): 003710695168

Välittäjä: OpenText

Välittäjätunnus: 003708599126